Aanbod

Hier vind je mijn aanbod dat ook jou kan helpen weer lekker paard te rijden. Met plezier en vol vertrouwen dat je het kunt en durft. Weet je niet wat het beste bij jou past? Of wil je iets heel anders dan ik hier noem? Stuur me een mail, dan denk ik met je mee.

Privéles

Soms loop je wat vast met paardrijden. Het lukt iedere keer nét niet in de manege- of verenigingsles. Of je zit op een dood punt met je paard. Je instructeur helpt je goed, maar het is net alsof het kwartje niet helemaal valt. Dan kunnen een paar privélessen van mij je helpen een grote stap te zetten.

Ik heb niet zoveel tijd om les te geven, maar ik vind het wel geweldig om te doen. Als je me een mail stuurt, kunnen we overleggen wat mogelijk is. Wil je eerst meer over mijn manier van lesgeven weten? Dat lees je hier.

“Ik wil je nogmaals bedanken voor de les, het was heel waardevol voor me. Het gemak waarmee het ging! Ik ben zolang ik hem heb al aan het worstelen om het dressuren een beetje onder de knie te krijgen, maar ik snap vaak niet wat ze bedoelen. Kortom, bedankt voor de helderheid en het gemak, paardrijden wordt er nu een stuk gemakkelijker op.” – Michèle

Doorbreek je Angst: telecoaching

help angst knop

Je hebt steeds minder plezier in paardrijden. Je durft niet zoveel meer en je wordt soms overvallen door een vervelende angst.

Je krijgt goedbedoelde tips maar die helpen jou niks. Of mensen zeggen dat je maar gewoon met paardrijden moet stoppen. No way, daar vind je het diep in je hart veel te leuk voor.

Zo draai je in een kringetje rond en daar wil je uit. Dan kan Doorbreek je Angst je helpen. 1-op-1 telecoaching die snel resultaat geeft, lees hier verder.

“Dat had ik een paar maanden terug nog niet durven hopen dat ik dit gevoel weer terug kon krijgen. Met dank aan jou Albertien. Oa gremlins wegsturen, door “bibberbenen” heen gaan rijden, ons gesprek en ga zo maar door, waren onmisbaar om van mijn angst af te komen. Een aanrader voor iedereen om weer te genieten van deze geweldige beesten en de sport!” – Marlies